Horoscopen & Meer

Liefdeshoroscoop

Ram
21 maart - 20 april

Als je nog geen vaste relatie hebt, zul je er dit jaar wel mee bezig zijn. Je blijft zoeken naar de ware er zullen wat flirts overheen gaan voordat het zover is. Het is wel goed om je niet van het een op het andere moment ergens in te storten. Je koestert immers je vrijheid en het moet voor jou wel de moeite waard zijn om het ongebonden leven op te geven. Ook als je een relatie hebt kan er een fase van flirten zijn, zonder dat dit overigens de bestaande relatie in gevaar hoeft te brengen.
Maar flirt gewoon eens met je eigen partner. Dat zou weleens wonderen kunnen doen en nieuwe impulsen naar voren kunnen brengen. Jullie kunnen dan meer verdieping ervaren en het avontuurlijke gevoel terug winnen.

Loop je ergens tegenaan? Kom je er zelf even niet uit? Benieuwd naar jouw toekomst? Bel dan met een van onze consulenten. Zij kunnen jou gericht antwoord en inzicht geven. Bel 0909-8077 of 0900-7077700 (90c/m). Vanuit Belgie: 0903-39968 (150c/m).
Persoonlijk advies Ram? Klik hier.

Algemeen beeld voor de ram:

Liefde: ♡ ♡ ♡
Geld: € € €
Sociaal: & & &

Stier
21 april - 21 mei
Voor de stier met een relatie ontstaat er een “beste maatjes gevoel”. Dit kan twee kanten opgaan. Voor de ene stier betekent het een diepere band met zijn of haar partner en een diep gevoel van houden van. Voor de andere stier voelt het meer als een broer-zus relatie, waardoor er minder plaats is voor intimiteit. Het gevaar om verliefd te worden op een ander zit hier in. Voel goed hoe je hier mee om wilt gaan.
De vrijgezelle stier heeft behoefte aan een partner. Dit past echter nu nog niet onmiddelijk in zijn of haar leven. Heb geduld, die partner komt er ook aan!  Loop je ergens tegenaan? Kom je er zelf even niet uit? Benieuwd naar jouw toekomst? Bel dan met een van onze consulenten. Zij kunnen jou gericht antwoord en inzicht geven. Bel 0909-8077 of 0900-7077700 (90c/m). Vanuit Belgie: 0903-39968 (150c/m).
Persoonlijk advies Stier? Klik hier.

Algemeen beeld van de dag voor de stier:
Liefde: ♡ ♡ ♡ ♡
Geld: € € € €
Sociaal: & & & &

Tweeling
22 mei - 21 juni
De gebonden tweeling voelt een bepaalde nieuwsgierigheid naar een nieuwe verliefdheid. Je verlangt er soms echter ook naar om juist single te zijn. Dit uit zich door erg veel je eigen weg te gaan en je partner niet overal bij te betrekken, ook niet bij erg belangrijke zaken. Maak een keuze. Ga volop voor je huidige relatie en blaas er nieuw leven in of durf los te laten en ga dan pas onderzoeken wat er voor andere mogelijkheden zijn. Waak ervoor om geen twee relaties te laten overlappen!
De vrijgezelle tweeling heeft deze periode de neiging om veel om zich heen te zoeken naar een vast maatje. Vraag jezelf eens af of je hier echt al aan toe bent. Stel jezelf de volgende vragen: Wat geef je op door weer gebonden te zijn? Wil je echt een vaste relatie of zoek je slechts afleiding? Zodra je dit voor jezelf duidelijk hebt, kun je een volgende stap nemen.  Loop je ergens tegenaan? Kom je er zelf even niet uit? Benieuwd naar jouw toekomst? Bel dan met een van onze consulenten. Zij kunnen jou gericht antwoord en inzicht geven. Bel 0909-8077 of 0900-7077700 (90c/m). Vanuit Belgie: 0903-39968 (150c/m).

Persoonlijk advies Tweeling? Klik hier.


Algemeen beeld van de dag voor de tweeling:
Liefde: ♡ ♡ ♡ ♡ ♡
Geld: € € €
Sociaal: & & & &

Kreeft
21 juni - 22 juli
De vrijgezelle kreeft heeft het even niet makkelijk. De behoefte aan een vast maatje is van de ene kant groot, maar van de andere kant speelt er nog teveel oude pijn om al iets nieuws te kunnen beginnen. Durf je dit aan te pakken? Dan volgt er een prachtige tijd, waarin ook een nieuwe partner een rol gaat spelen.
Ook voor de gebonden kreeft komt er oude pijn naar boven drijven. Er is niet meer veel nodig om dit te kunnen verwerken. Probeer het in ieder geval vast bespreekbaar te maken, zodat je steun ervaart. Kom je er alleen niet uit? Zoek dan hulp, want dit is het juiste moment om weer wat oude pijn los te laten. Je kunt uitkijken naar een mooie periode daarna!  Loop je ergens tegenaan? Kom je er zelf even niet uit? Benieuwd naar jouw toekomst? Bel dan met een van onze consulenten. Zij kunnen jou gericht antwoord en inzicht geven. Bel 0909-8077 of 0900-7077700 (90c/m). Vanuit Belgie: 0903-39968 (150c/m).
Persoonlijk advies Kreeft? Klik hier.

Algemeen beeld van de dag voor de kreeft:
Liefde: ♡ ♡ ♡
Geld: € € €
Sociaal: & & &

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Ben je gebonden aan een partner? Waak dan voor een verliefdheid. Het is niet eerlijk om je hierin mee te laten slepen, terwijl je een partner hebt. Het is verleidelijk, maar toch moet je proberen om je niet onmiddelijk of zo maar te laten verleiden. Ga eerst eens goed na wat er in je huidige relatie stoort. Werk het samen uit en zie hoe het dan tussen jullie gaat. Misschien volgt er een mooie periode, misschien moeten jullie concluderen om uit elkaar te gaan.
Ben je vrijgezel? Dan is het een goed moment om een band aan te gaan met iemand anders. Dit is een tijd waarin je een stevige basis kunt leggen! Loop je ergens tegenaan? Kom je er zelf even niet uit? Benieuwd naar jouw toekomst? Bel dan met een van onze consulenten. Zij kunnen jou gericht antwoord en inzicht geven. Bel 0909-8077 of 0900-7077700 (90c/m). Vanuit Belgie: 0903-39968 (150c/m).
Persoonlijk advies Leeuw? Klik hier.

Algemeen beeld van de dag voor de leeuw:
Liefde: ♡ ♡ ♡ ♡
Geld: € € € €
Sociaal: & & & &

Maagd
23 augustus - 22 september
Het is een heel goed moment om eens stil te staan bij de contacten die je hebt. Welke zijn waardevol? Welke zijn minder belangrijk? Welke heb je verwaarloosd? Tijd om contacten te hervatten en tijd voor verdieping!
Een ontmoeting met een bijzonder persoon brengt een gelukkig gevoel bij jou teweeg. Het hoeft niet perse te gaan om een liefdesrelatie, maar dit kan wel. Zeker voor de vrijgezelle maagd. Er ontstaat zelfs een innerlijke zekerheid, waardoor je steviger in het leven staat.  Loop je ergens tegenaan? Kom je er zelf even niet uit? Benieuwd naar jouw toekomst? Bel dan met een van onze consulenten. Zij kunnen jou gericht antwoord en inzicht geven. Bel 0909-8077 of 0900-7077700 (90c/m). Vanuit Belgie: 0903-39968 (150c/m).
Persoonlijk advies Maagd? Klik hier.

Algemeen beeld van de dag voor de maagd:
Liefde: ♡ ♡ ♡ ♡
Geld: € € €
Sociaal: & & & &

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Positiviteit op gebied van liefde! Probeer dat ook zo te ontvangen beste weegschaal. Door jouw (bijna constante) tweestrijd over alles, zie je soms iets belangrijks over het hoofd. Durf toe te geven aan jouw pure gevoel en denk er niet meer teveel over na. Je mag genieten van de liefde om je heen. Ga niet zitten piekeren over alles wat er fout zou kunnen gaan, maar aanvaard liefde. Dit geldt niet alleen voor de weegschaal met een relatie, maar vooral ook voor de vrijgezelle weegschaal. Een relatie is op komst!
Als het gaat om relaties met de mensen om je heen, ben je wat zoekende. Wie zijn echte vrienden? Met wie wil je in deze periode van je leven contact hebben? Denk ook hier niet te lang over na. Je eerste gevoel (intuïtie) klopt. Volg je hart!  Loop je ergens tegenaan? Kom je er zelf even niet uit? Benieuwd naar jouw toekomst? Bel dan met een van onze consulenten. Zij kunnen jou gericht antwoord en inzicht geven. Bel 0909-8077 of 0900-7077700 (90c/m). Vanuit Belgie: 0903-39968 (150c/m).
Persoonlijk advies Weegschaal? Klik hier.

Algemeen beeld van de dag voor de weegschaal:
Liefde: ♡ ♡ ♡ ♡ ♡
Geld: € € €
Sociaal: & & & &

Schorpioen
23 oktober - 21 november
In je relaties met de mensen om je heen heb je altijd een bepaalde houding. De komende tijd ga je ontdekken, dat dit nu niet meer langer de houding is die goed werkt. Probeer je hierbij te realiseren, dat je reageert zoals je gewend bent om te reageren. Het gaat echter om een oud zelfbeeld. Je bent al veel verder dan je nu zelf inschat. Spreek irritaties uit en hou ze niet langer voor je. Het zal je uiteindelijk veel waardering brengen. Wees dus niet langer bang voor een afwijzing.
Voor de vrijgezelle schorpioen: “Love is in the air!” Kijk goed om je heen, want dit is het perfecte moment voor de schorpioen om een nieuwe relatie op te starten. Wat je nu neerzet, heeft een goede basis.
Voor de gebonden schorpioen: Nieuwe impulsen in je relatie zijn nodig. Zorg daar ook voor. Hiermee doorbreek je een sleur en gaan jullie je opnieuw verliefd voelen.   Loop je ergens tegenaan? Kom je er zelf even niet uit? Benieuwd naar jouw toekomst? Bel dan met een van onze consulenten. Zij kunnen jou gericht antwoord en inzicht geven. Bel 0909-8077 of 0900-7077700 (90c/m). Vanuit Belgie: 0903-39968 (150c/m).
Persoonlijk advies Schorpioen? Klik hier.

Algemeen beeld van de dag voor de schorpioen:
Liefde: ♡ ♡ ♡
Geld: € € €
Sociaal: & & &

Boogschutter
22 november - 21 december
Afgelopen tijd lukte het niet altijd om alles bespreekbaar te maken binnen jouw persoonlijke relaties. Op dit moment is er iets aan het veranderen. Je neemt meer tijd om persoonlijke gesprekken aan te gaan en hiermee bereik je veel openheid en helderheid. Er verandert hierdoor iets in positieve zin. Contacten verdiepen en er is meer wederzijds begrip.
Voor de vrijgezelle boogschutter: “De ware” is dichterbij dan je nu durft te vermoeden. Je moet echter nog even geduld hebben. Duik niet te snel ergens in, het is nog net niet het juiste moment.
Voor de gebonden boogschutter: Laat je niet verleiden door een verliefdheid, al lijkt het nog zo spannend!  Loop je ergens tegenaan? Kom je er zelf even niet uit? Benieuwd naar jouw toekomst? Bel dan met een van onze consulenten. Zij kunnen jou gericht antwoord en inzicht geven. Bel 0909-8077 of 0900-7077700 (90c/m). Vanuit Belgie: 0903-39968 (150c/m).

Persoonlijk advies Boogschutter? Klik hier.

Algemeen beeld van de dag voor de boogschutter:
Liefde: ♡ ♡ ♡
Geld: € €
Sociaal: & & &

Steenbok
21 december - 19 januari
Beste steenbok, je mag uitkijken naar een mooiere periode. Afgelopen tijd was het niet makkelijk en aan deze moeizame periode komt nu een eind. Je hebt je eenzaam gevoeld en dat geldt zelfs ook voor de steenbok met partner. Je had het gevoel, dat je er helemaal alleen voor stond. Nu voelt alles weer positiever. Grijp deze kans om meer toenadering te zoeken tot je partner. Jullie relatie heeft verdieping en verfrissing nodig. Dat is nu mogelijk!
Voor de vrijgezelle steenbok: Je durft je weer open te stellen voor liefde. En er is goed nieuws: Dit is energetisch gezien een goed moment voor de steenbok om aan iets nieuws te beginnen. Wat andere relaties (familie, vrienden, collega’s enz.) betreft: Kom op voor jezelf en durf ook eens nee te zeggen!   Loop je ergens tegenaan? Kom je er zelf even niet uit? Benieuwd naar jouw toekomst? Bel dan met een van onze consulenten. Zij kunnen jou gericht antwoord en inzicht geven. Bel 0909-8077 of 0900-7077700 (90c/m). Vanuit Belgie: 0903-39968 (150c/m).
Persoonlijk advies Steenbok? Klik hier.

Algemeen beeld van de dag voor de steenbok:
Liefde: ♡ ♡ ♡ ♡
Geld: € € €
Sociaal: & & & &

Waterman
20 januari - 18 februari
De gebonden waterman voelt behoefte aan meer vrijheid. Geen vrijheid in de zin van contact met andere geliefden, maar meer in de zin van behoefte aan meer eigen bezigheden. Durf elkaar een beetje meer los te laten, zodat er meer ruimte ontstaat. Wees niet bang om elkaar te verliezen. Het is heel goed mogelijk om vanuit die situatie juist een stevigere band tussen jullie te creëren.
Voor de vrijgezelle waterman lijkt het net alsof er zich opeens meerdere mogelijkheden voordoen voor een vaste relatie. Wees echter voorzichtig. Niet iedere combinatie is nu verstandig. Kies dus niet zonder nadenken voor het meest uitdagende!
Loop je ergens tegenaan? Kom je er zelf even niet uit? Benieuwd naar jouw toekomst? Bel dan met een van onze consulenten. Zij kunnen jou gericht antwoord en inzicht geven. Bel 0909-8077 of 0900-7077700 (90c/m). Vanuit Belgie: 0903-39968 (150c/m).

Persoonlijk advies Waterman? Klik hier.

Algemeen beeld van de dag voor de waterman:
Liefde: ♡ ♡ ♡ ♡
Geld: € € €
Sociaal: & & & & &

Vissen
19 februari - 20 maart
In jouw beleving beschouw je een geliefde nu op z’n allermooist. Zelfs in conflict ben je nogal snel heel vergevingsgezind. Probeer ervoor te waken, dat je hierdoor niet te zeer door een soort roze bril gaat kijken. Je laat anders te snel over jouw grenzen heengaan en het wordt een karwei om dat over een tijdje weer terug te draaien. Bewaak jouw grenzen en probeer de realiteit niet te verliezen. Een beetje dromen mag, maar het moet niet ten koste van jezelf gaan! Hoe meer je dromen overeenkomen met realiteit, hoe meer je erin vertrouwt dat je een co-creator van je eigen leven bent. Is dat niet een heerlijk vooruitzicht?! Geniet van je creaties.
Loop je ergens tegenaan? Kom je er zelf even niet uit? Benieuwd naar jouw toekomst? Bel dan met een van onze consulenten. Zij kunnen jou gericht antwoord en inzicht geven. Bel 0909-8077 of 0900-7077700 (90c/m). Vanuit Belgie: 0903-39968 (150c/m).
Persoonlijk advies Vissen? Klik hier.

Algemeen beeld van de dag voor de vissen:
Liefde: ♡ ♡ ♡ ♡
Geld: € € €
Sociaal: & & & &


Benieuwd naar jouw weekhoroscoop?

KLIK OP DE AFBEELDING

Jaarhoroscoop 2018

Ben je benieuwd naar jouw jaarhoroscoop van dit jaar? Wat vertellen de sterren over 2018?
KLIK HIER om de voorspellingen te lezen voor 2018.Astrologie & partnerkeuze

Welke partner past volgens de astrologie het beste bij je?
Hier kun je per sterrenbeeld opzoeken wie goed bij wie past.

Liefdesorakel

Heb je een vraag over liefde en/of relatie? Dan kun je het liefdesorakel gebruiken. Je ziet meteen het antwoord.


Betekenis

Wil je weten wat de verschillende spirituele woorden betekenen?

Klik er op:
Medium
Paragnost
Helderziende


Wat is jouw thema?

Wil je weten wat momenteel jouw thema is? Samen met de dolfijnen en meerminnen kaarten kun je hier achter komen. Trek hier jouw themakaart voor heldere inzichten en antwoorden.JOUW DAGHOROSCOOP DAGELIJKS BINNEN HANDBEREIK! OOK VOOR JOUW TAROT DAGKAART, LIEFDESORAKEL & VEEL MEER!
DOWNLOAD DE NIEUWE APP >>>


Jouw geluksgetal vandaagWil je weten wat vandaag jouw geluksgetal is?
KLIK HIER om jouw geluksgetal te bepalen.

Over de Sterrenbeelden

Wil je meer informatie over de sterrenbeelden? KLIK HIER om karaktereigenschappen per sterrenbeeld te lezen.


LEUK: ons orakel!


Heb je een vraag en weet je het antwoord niet? Probeer dan ons Orakel! Het antwoord geeft je mogelijk een nieuwe kijk. Je bent bewuster met je vraag bezig.

KLIK HIER om het orakel te proberen.Tarot DagkaartBen je benieuwd naar jouw thema voor vandaag? Trek dan een tarot dagkaart .
Als je de kaart niet begrijpt, mag je een tweede kaart trekken voor de onderliggende gedachte.

EngelenorakelEr komt een Engel op jouw pad.
Welke Engel is het?
Beantwoord de vragen en je komt uit bij de Engel die jou nu het beste kan helpen.

Opkikkertje

Ben je toe aan een opkikkertje?
KLIK HIER !