Horoscopen & Meer

Paragnosten

Tegenwoordig hoor je vaak dat iemand bij een paragnost is geweest.

Maar wat is een paragnost eigenlijk en wat kan een paragnost voor jou betekenen? De meeste paragnosten kunnen ons informatie geven over de toekomst. Denk hierbij niet aan exacte toekomstvoorspellingen, maar aan de mogelijkheden die er voor jou klaarliggen in de (nabije) toekomst.
Door zich af te stemmen op jou, kan een paragnost zien welke richting jij nu het beste op kunt gaan en wat de persoonlijke mogelijkheden voor jou zijn.

Er zijn ook paragnosten die juist naar jouw verleden kijken. Ze sporen "oud leed" op waar je nu nog last van hebt. Samen met de paragnost kun je dit nu loslaten en volledig verwerken. Er zijn zelfs paragnosten die zich af kunnen stemmen op jouw vorige levens. Ook vanuit hier zit vaak nog "oude pijn". Dit is meestal een onbewuste pijn, maar het voelt als een grote opluchting als het weg is.

Paragnosten stemmen zich af op jouw energie. Sommige paragnosten doen dit zonder hulpmiddel en sommige paragnosten gebuiken hier een hulpmiddel voor. Denk bijvoorbeeld aan tarotkaarten of aan een pendel.

Vaak is een paragnost tegelijkertijd ook medium. Hij of zij kan boodschappen doorkrijgen vanuit de Lichtwereld.

Via onze website kun je snel en makkelijk in contact komen met een paragnost. Na het telefonische consult zul je je meteen een stuk beter voelen.

Kijk op Helder Inzicht voor de beste paragnosten van Nederland!