Horoscopen & Meer

Steenbok: serieus en kieskeurigPartnerkeuze voor de Steenbok

Mensen zijn uniek. Het staat niet vast wie wel en wie niet bij elkaar passen. Toch hebben alle tekens uit de dierenriem bepaalde hoofdkenmerken, waardoor je in de astrologie een inschatting kunt maken wat een geschikte partnercombinatie zou kunnen zijn.Voor exact en persoonlijk relatie-advies kun je contact opnemen met onze deskundige consulenten.

Steenbok: De standvastige geliefde

Steenbokken kunnen wat stijfjes overkomen. Ze zijn geneigd om werk boven plezier te stellen, dat ze kieskeurig zijn in vriendschappen of dat ze gewoon verlegen zijn. Ze sluiten niet snel een vriendschap. Ze willen nog wel eens werk en prive in elkaar laten overlopen, dus het kan voorkomen dat ze een liefdesrelatie beginnen met een collega. Onbezonnenheid en impulsiviteit zijn voor steenbokken vreemd. Vooral op psychologisch of emotioneel vlak. In de liefde nemen ze beloften heel serieus.

      = super goede combinatie
     = mooie relatie heel goed mogelijk
    = prettige wisselwerking
   = het zou goed kunnen gaan
  = moeilijke combinatie, maar wel een uitdaging


Steenbok en Ram  
Op zich kan dit wel als relatie, maar de tegenstellingen zijn soms zo groot, dat de partners uit elkaar kunnen groeien..

Steenbok en Stier   
Dit is een perfecte combinatie! Stier en Steenbok voelen elkaar heel goed aan. Twee echte maatjes!

Steenbok en Tweelingen
Voor een goede relatie is van twee kanten regelmatig een compromis nodig. Samen hard werken, dan komt het goed.

Steenbok en Kreeft  
De relatie tussen Kreeft en Steenbok heeft vele positieve kanten en veel blije momenten. Er is romantiek en ook vrolijkheid.

Steenbok en Leeuw
Aanvankelijk klikt het goed tussen Leeuw en Steenbok. Wat verder in de relatie blijkt het vaak niet de juiste combinatie te zijn.

Steenbok en Maagd   
Er is veel positiviteit in deze relatie. Geluk, harmonie, trouw, wederzijds respect en vrolijkheid zijn veel voorkomende thema's.

Steenbok en Weegschaal  
Deze relatie verloopt niet probleemloos. Er zijn veel conflicten en er zullen compromis nodig zijn van twee kanten om er iets van te maken.

Steenbok en Schorpioen  
Mooie combinatie! Steenbok en Schorpioen voelen zich op hun gemak bij elkaar. Er is veel herkenning in elkaar en groot wederzijds respect.

Steenbok en Boogschutter
Steenbok en Boogschutter hebben niet zoveel met elkaar. Ze maken elkaar onrustig.

Steenbok en Steenbok   
Twee Steenbokken halen het beste in elkaar naar boven. Samen kunnen ze naast een perfecte liefdesrelatie ook samen succesvol een bedrijf runnen.

Steenbok en Waterman  
Op het eerste oog lijkt het te klikken tussen Steenbok en Waterman. Als ze echter de relatie willen verdiepen, dan loopt het vaak mis.

Steenbok en Vissen   
Steenbok en Vissen hebben een prima wisselwerking. Een langdurige relatie behoort tot de mogelijkheden!

Terug naar het overzicht van de partnerkeuzes


Heb je een vraag over liefde of relatie? Raadpleeg het liefdes orakel:


Trek hier jouw tarotdagkaart: