Horoscopen & Meer

Weegschaal: Leven door relaties


De Weegschaal is een warm en gevoelig persoon, die de beschikking heeft over een sterke wilskracht. Voor hem is gezelschap van anderen belangrijk. Buiten "de groep" vallen is een verschrikking voor hem. Hij zal over het algemeen vrij ver gaan in zijn inspanning om erbij te horen.

Voor hem zijn harmonie en rust kenmerken van een goede relatie. Hij heeft oog voor schoonheid en verhoudingen en hij houdt van mooie zaken: mensen, dingen, kunst en cultuur. Lelijkheid - of dit nu uiterlijk is of innerlijk - roept bij hem afkeer op. Dit teken heeft echter ook een andere kant: sommige mensen hebben juist een hang naar het opzoeken van confrontaties en competities, zowel in spelvorm als in het dagelijks leven.

Hij is sterk in het helder weergeven van een probleem en de meerdere kanten hiervan. Dit maakt hem zeer geschikt als bemiddelaar of adviseur. Vraag echter niet aan hem om snel een beslissing te nemen: juist doordat hij alle kanten van een zaak ziet, wil hij deze rustig door kunnen denken voordat hij een beslissing neemt.

Loop je ergens tegenaan? Kom je er zelf even niet uit? Benieuwd naar jouw toekomst? Bel dan met een van onze consulenten. Zij kunnen jou gericht antwoord en inzicht geven. Bel 0909-8077 of 0900-7077700 (90c/m). Vanuit Belgie: 0903-39968 (150c/m)

Terug naar het overzicht van de sterrenbeelden

Direct inzicht & advies van de beste helderzienden


GRATIS ORAKELS
GRATIS TAROT
DAGELIJKSE HOROSCOOP
DOWNLOAD DE APP>>>

gratis orakels